Nuxe Very Rose нежен лосион за почистване на грим за всички типове кожа на лицето 200 мл.

Купи сега21.93 лв.25.80 лв.


Nuxe Very Rose нежен лосион за почистване на грим за всички типове кожа на лицето 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. Nuxe Very Rose нежен лосион за почистване на грим за всички типове кожа на лицето 200 мл. е произведен от Nuxe и се предлага от NOTINO.bg на цена 21.93 лв.

Промоционална цена на Nuxe Very Rose нежен лосион за почистване на грим за всички типове кожа на лицето 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.87 лв., намален от 25.80 лв. на 21.93 лв.

Nuxe Very Rose, 200 мл. , Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Nuxe Very Rose напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата има освежаващ и успокояващ ефекти придава на кожата хидратация на допир кожата е фина и омекотена дерматологично тествано Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. После изплакнете.

Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nuxe
Купи сега21.93 лв.25.80 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK