Nuxe Very Rose нежна почистваща пяна за всички типове кожа на лицето 150 мл.

Купи сега22.30 лв.32.00 лв.


Nuxe Very Rose нежна почистваща пяна за всички типове кожа на лицето 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čištění pleti в GeGa.bg. Nuxe Very Rose нежна почистваща пяна за всички типове кожа на лицето 150 мл. е произведен от Nuxe и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.30 лв.

Промоционална цена на Nuxe Very Rose нежна почистваща пяна за всички типове кожа на лицето 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.70 лв., намален от 32.00 лв. на 22.30 лв.

Nuxe Very Rose, 150 мл. , Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Nuxe Very Rose е правилният избор за всекидневна грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице може да се ползва и за чувствителна кожа хидратира в дълбочина предотвратява изсушаването на кожата на лицето Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.

Ефект: почистване, успокояване, Хидратация, Консистенция: пяна, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Nuxe
Купи сега22.30 лв.32.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK