NYX Professional Makeup Wonder Stick Cream Blush двустранна контурираща писалка цвят 02 Honey Orange N Rose 2x4 гр.

Купи сега19.20 лв.24.00 лв.


NYX Professional Makeup Wonder Stick Cream Blush двустранна контурираща писалка цвят 02 Honey Orange N Rose 2x4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Tvářenky в GeGa.bg. NYX Professional Makeup Wonder Stick Cream Blush двустранна контурираща писалка цвят 02 Honey Orange N Rose 2x4 гр. е произведен от NYX Professional Makeup и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.20 лв.

Промоционална цена на NYX Professional Makeup Wonder Stick Cream Blush двустранна контурираща писалка цвят 02 Honey Orange N Rose 2x4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.80 лв., намален от 24.00 лв. на 19.20 лв.

NYX Professional Makeup Wonder Stick Cream Blush, 2x4 гр. , Бронзанти за жени, Вдъхновява ви изкуството на гримьорите и искате да пробвате техниката им за визуално оформяне на лицето? Палитрата за контуриране NYX Professional Makeup Wonder Stick Cream Blush ще ви помогне с тази игра на светлини и сенки. Съдържа не един, а цели няколко нюанса, които лесно се нанасят и смесват заедно, можете да ги използвате по различни начини и да ги комбинирате произволно. Палитрата ви помага да подчертаете онези линии на лицето, които искате да изпъкнат, и обратното – да замаскирате или визуално да промените вида на другите. Благодарение на нея можете да придадете ясно дефиниране на лицето си, да подчертаете естествените му контури и да насочите вниманието към предимствата му. Създаването на очарователен и професионално изглеждащ грим, от който не биха се срамували дори филмовите звезди, никога не е било толкова лесно. Характеристики: има приятно фина, лека текстура изразява чертите на лицето кремообразна текстура Начин на употреба: За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.

Цвят: винен, коралов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NYX Professional Makeup
Купи сега19.20 лв.24.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK