NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual Face Lift двустранна контурираща писалка цвят 06 Rich 2x4 гр.

Купи сега18.88 лв.23.60 лв.


NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual Face Lift двустранна контурираща писалка цвят 06 Rich 2x4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Rozjasňovače в GeGa.bg. NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual Face Lift двустранна контурираща писалка цвят 06 Rich 2x4 гр. е произведен от NYX Professional Makeup и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.88 лв.

Промоционална цена на NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual Face Lift двустранна контурираща писалка цвят 06 Rich 2x4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.72 лв., намален от 23.60 лв. на 18.88 лв.

NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual Face Lift, 2x4 гр. , Бронзанти за жени, Вдъхновява ви изкуството на гримьорите и искате да пробвате техниката им за визуално оформяне на лицето? Палитрата за контуриране NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual Face Lift ще ви помогне с тази игра на светлини и сенки. Съдържа не един, а цели няколко нюанса, които лесно се нанасят и смесват заедно, можете да ги използвате по различни начини и да ги комбинирате произволно. Палитрата ви помага да подчертаете онези линии на лицето, които искате да изпъкнат, и обратното – да замаскирате или визуално да промените вида на другите. Благодарение на нея можете да придадете ясно дефиниране на лицето си, да подчертаете естествените му контури и да насочите вниманието към предимствата му. Създаването на очарователен и професионално изглеждащ грим, от който не биха се срамували дори филмовите звезди, никога не е било толкова лесно. Характеристики: подчертава контурите на лицето кремообразна текстура озарява фино придава тон на лицето Начин на употреба: Нанесете по-светлите оттенъци нанесете в зоните на лицето, които искате да изразите, по-тъмните нанесете в зоните, които искате визуално да стесните или прикриете.

Цвят: безцветен, кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: NYX Professional Makeup
Купи сега18.88 лв.23.60 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK