oBoticário Nativa SPA Plum Flower хидратиращо олио за тяло за вана 200 мл.

Купи сега33.15 лв.39.00 лв.


oBoticário Nativa SPA Plum Flower хидратиращо олио за тяло за вана 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové oleje в GeGa.bg. oBoticário Nativa SPA Plum Flower хидратиращо олио за тяло за вана 200 мл. е произведен от oBoticário и се предлага от NOTINO.bg на цена 33.15 лв.

Промоционална цена на oBoticário Nativa SPA Plum Flower хидратиращо олио за тяло за вана 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.85 лв., намален от 39.00 лв. на 33.15 лв.

oBoticário Nativa SPA Plum Flower, 200 мл. , Олио за вана за жени, Душ маслото oBoticário Nativa SPA придава на кожата необходимата хидратация и грижа. След ползване тя ще бъде отново изпълнена с жизненост. Характеристики: интензивно хидратира подхранва и се грижи за кожата действа релаксиращо омекотява и повишава еластичността на кожата подпомага образуването на колаген Състав: вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Вид масло: cмес масла, Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: oBoticário
Купи сега33.15 лв.39.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK