OGX Coconut Curls шампоан за чуплива и къдрава коса 385 мл.

Купи сега12.92 лв.15.20 лв.


OGX Coconut Curls шампоан за чуплива и къдрава коса 385 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. OGX Coconut Curls шампоан за чуплива и къдрава коса 385 мл. е произведен от OGX и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.92 лв.

Промоционална цена на OGX Coconut Curls шампоан за чуплива и къдрава коса 385 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.28 лв., намален от 15.20 лв. на 12.92 лв.

OGX Coconut Curls, 385 мл. , Шампоани за жени, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът OGX Coconut Curls помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: интензивно хидратира изглажда косъма въздейства срещу накъдряне на косата подпомага естественото образуване на вълни и къдрици Състав: без сулфати Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Ефект: Блясък и мекота, Запазване на вълните, Хидратация, Тип коса: kъдрава коса и коса на вълни, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: OGX
Купи сега12.92 лв.15.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK