Oillan Baby Moisturizing Body Lotion защитно масло за тяло за деца от раждането им 200 мл.

Купи сега13.90 лв.


Oillan Baby Moisturizing Body Lotion защитно масло за тяло за деца от раждането им 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. Oillan Baby Moisturizing Body Lotion защитно масло за тяло за деца от раждането им 200 мл. е произведен от Oillan и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.90 лв.

Oillan Baby Moisturizing Body Lotion, 200 мл. , Детска грижа за тяло за деца, Продуктът нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: подхранва детската кожа хидратира и омекотява детската кожа нежно почиства успокоява раздразнения и зачервявания поддържа естественото pH на кожата лесно се втрива и бързо попива Състав: дерматологично тествано Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира. Подходящо за ежедневна употреба.

Активни вещества: бамбуково масло, Вид масло: масло от авокадо, Ефект: подхранване, успокояване, Хидратация, Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Oillan
Купи сега13.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK