Olaplex N°0 Intensive Bond Building грижа за косата с регенериращ ефект 155 мл.

Купи сега36.97 лв.43.50 лв.


Olaplex N°0 Intensive Bond Building грижа за косата с регенериращ ефект 155 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Balzámy na vlasy в GeGa.bg. Olaplex N°0 Intensive Bond Building грижа за косата с регенериращ ефект 155 мл. е произведен от Olaplex и се предлага от NOTINO.bg на цена 36.97 лв.

Промоционална цена на Olaplex N°0 Intensive Bond Building грижа за косата с регенериращ ефект 155 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.53 лв., намален от 43.50 лв. на 36.97 лв.

Olaplex N°0 Intensive Bond Building, 155 мл. , Балсами за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Olaplex N°0 се грижи перфектно за косата, като вдъхва нов живот. Характеристики: подхранва косата по цялата дължина прониква до скалпа и го укрепва заздравява и укрепва цъфтящите краища възстановява сухата, чуплива и увредена коса придава на косата нова сила Начин на употреба: Нанесете върху суха коса. Не изплаквайте.

Ефект: Плътност и жизненост, подхранване, регенерация, Не съдържа: без микропластмаса, Проблем с косата: hатоварвана коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Olaplex
Купи сега36.97 лв.43.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK