Olaplex Volumizing Blow Dry Mist спрей за обем за финално оформяне на прическа със сешоар 150 мл.

Купи сега45.70 лв.


Olaplex Volumizing Blow Dry Mist спрей за обем за финално оформяне на прическа със сешоар 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Ochrana vlasů před teplem в GeGa.bg. Olaplex Volumizing Blow Dry Mist спрей за обем за финално оформяне на прическа със сешоар 150 мл. е произведен от Olaplex и се предлага от NOTINO.bg на цена 45.70 лв.

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist, 150 мл. , спрей за обем за жени, Разделете се завинаги с косата, която страда от липса на обем. Спреят за обем Olaplex Volumizing Blow Dry Mist придава дори и на най-фината коса обем и я повдига от корените, така че прическата изглежда бухнала и създава впечатление, че е много по-гъста. В същото време не натоварва косата и не оставя усещане за слепване. Ще ви помогне бързо и лесно да създадете красива плътна, въздушна прическа – точно такава, на каквато се възхищавате. От сега нататък всички наоколо ще се възхищават на вашата. Характеристики: естествено фиксира предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косата бори се срещу накъдряне придава на косата обем от корените косата е ефирна и изглежда по-гъста Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.

Дължина на косата: дълга коса, Ефект: обем на косата, Оформяне и текстура, предпазва от външните влияния, Термична защита, Ниво на задържане: слаба фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Olaplex
Купи сега45.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK