Olival SUPER Coco хидратиращо сорбе за тяло за ускоряване на тена 100 мл.

Купи сега13.60 лв.16.00 лв.


Olival SUPER Coco хидратиращо сорбе за тяло за ускоряване на тена 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové krémy в GeGa.bg. Olival SUPER Coco хидратиращо сорбе за тяло за ускоряване на тена 100 мл. е произведен от Olival и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.60 лв.

Промоционална цена на Olival SUPER Coco хидратиращо сорбе за тяло за ускоряване на тена 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.40 лв., намален от 16.00 лв. на 13.60 лв.

Olival SUPER Coco, 100 мл. , Продукти преди излагане на слънце за жени, Искате да очаровате с тяло с прелестен загар? Грижата, която осигурявате на кожата преди самото излагане на слънце, е стъпката, която не трябва да пропускате. Продуктът Olival SUPER Coco подпомага придобиването на загар, дава на кожата това, от което има нужда, а на вас гарантира още по-красив резултат. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина ускорява естествения процес за придобиване на тен не оставя усещане за мазнота Начин на употреба: Не съдържа слънцезащитен фактор, затова при излагане на слънце допълнете козметиката с достатъчно висок SPF. Нанесете преди излагане на слънце и старателно разтрийте.

Активни вещества: алое вера, витамин E, какаово масло, кокосово масло, Ефект: Хидратация, Консистенция: гел, крем, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Olival
Купи сега13.60 лв.16.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK