Olivia Garden MultiBrush комплект (за по-лесно разресване на косата) за жени

Виж цената


Olivia Garden MultiBrush комплект (за по-лесно разресване на косата) за жени, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Hřebeny a kartáče > Kulaté kartáče в GeGa.bg. Olivia Garden MultiBrush комплект (за по-лесно разресване на косата) за жени е произведен от Olivia Garden и се предлага от NOTINO.bg

Olivia Garden MultiBrush, Кръгли четки за жени, За оформяне на косата при използване на сешоар чудесна работа ще ви свърши кръглата четка за коса Olivia Garden MultiBrush . Като незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар ще ви помогне да създадете обемна, бухнала прическа, която буди възхищение и жъне успехи. Достатъчно е бавно да разрешете отделните кичури с нея, като оставите топлия въздух да циркулира от уреда за изсушаване. Така за миг ще се радвате на гладка, нежна коса и в същото време на обемна, бухнала прическа. Комплектът съдържа: ергономична дръжка с резервни приставки 5, 6 см сменяеми глави 2 бр 3, 6 + 5, 6 см Характеристики: идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоар куха е и така ускорява сушенето помага за създаване не желаната форма има неплъзгаща се ръкохватка включва изтеглящ се шип за разделяне на кичурите Начин на употреба: Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: изгодна опаковка, Тип коса: всички видове коса

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Olivia Garden
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK