Omia Laboratories Aloe Vera del Salento кърпички за почистване на грим 20 бр.

Купи сега6.40 лв.8.00 лв.


Omia Laboratories Aloe Vera del Salento кърпички за почистване на грим 20 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. Omia Laboratories Aloe Vera del Salento кърпички за почистване на грим 20 бр. е произведен от Omia Laboratories и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.40 лв.

Промоционална цена на Omia Laboratories Aloe Vera del Salento кърпички за почистване на грим 20 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.60 лв., намален от 8.00 лв. на 6.40 лв.

Omia Laboratories Aloe Vera del Salento, 20 бр. , Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Omia Laboratories Aloe Vera del Salento напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата придава на кожата хидратация предотвратява изсушаването на кожата на лицето има освежаващ и успокояващ ефекти Състав: вегански продукт Начин на употреба: Извадете кърпичка и леко изтрийте от кожата грима и всички нечистотии. След употреба старателно затворете опаковката, за да избегнете изсушаване на кърпичките.

Активни вещества: алое вера, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Omia Laboratories
Купи сега6.40 лв.8.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK