Omorovicza Queen of Hungary Mist освежаваща мъгла за лице 100 мл.

Купи сега128.70 лв.143.00 лв.


Omorovicza Queen of Hungary Mist освежаваща мъгла за лице 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. Omorovicza Queen of Hungary Mist освежаваща мъгла за лице 100 мл. е произведен от Omorovicza и се предлага от NOTINO.bg на цена 128.70 лв.

Промоционална цена на Omorovicza Queen of Hungary Mist освежаваща мъгла за лице 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 14.30 лв., намален от 143.00 лв. на 128.70 лв.

Omorovicza Queen of Hungary Mist, 100 мл. , Мъгли за лице за жени, За незабавното освежаване, изглаждане или хидратация на кожата ще се погрижи спреят за лице Omorovicza Queen of Hungary Mist. Събужда кожата ви по всяко време през деня и осигурява приятно чувство на свежест – все едно тъкмо излизате от душа. Характеристики: помага за предотвратяване на дехидратацията на кожата освежава и озарява хидратира и подхранва кожата на лицето избавя кожата от нечистотии и мазнини Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.

Ефект: почистване, Хидратация, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Omorovicza
Купи сега128.70 лв.143.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK