Omorovicza Scalp Reviver ревитализиращ тоник за коса и скалп 50 мл.

Купи сега144.00 лв.


Omorovicza Scalp Reviver ревитализиращ тоник за коса и скалп 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Séra na vlasy в GeGa.bg. Omorovicza Scalp Reviver ревитализиращ тоник за коса и скалп 50 мл. е произведен от Omorovicza и се предлага от NOTINO.bg на цена 144.00 лв.

Omorovicza Scalp Reviver, 50 мл. , Тоник и води за коса за жени, Истински красивата и гъста коса обикновено струва повече от шампоан и балсам. Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от нещо повече, отколкото само основна грижа? Тоникът за коса Omorovicza Scalp Reviver обогатява чудесно рутинната ви грижа. Грижи се за необходимото подхранване, укрепва косата от корените и осигурява всичко необходимо, за да засияе отново. При редовна употреба благодарение на целенасочената грижа скоро ще се сдобиете със силна, сияйна и здрава на вид коса. Характеристики: почиства кожата на главата успокоява раздразнената кожа на главата увеличава гъстотата и здравината на косата не слягва косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете по сухата кожа на главата и масажирайте леко. Чрез масажа подпомагате абсорбирането. Ползвайте редовно.

Активни вещества: салицилова киселина, Големина на опаковката: опаковка за пътуване (до 100 мл), Ефект: регенерация, успокояване, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Omorovicza
Купи сега144.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK