OnlyBio Baby Delicate нежно мляко за тяло за деца от раждането им 300 мл.

Купи сега11.90 лв.14.00 лв.


OnlyBio Baby Delicate нежно мляко за тяло за деца от раждането им 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. OnlyBio Baby Delicate нежно мляко за тяло за деца от раждането им 300 мл. е произведен от OnlyBio и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.90 лв.

Промоционална цена на OnlyBio Baby Delicate нежно мляко за тяло за деца от раждането им 300 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.10 лв., намален от 14.00 лв. на 11.90 лв.

OnlyBio Baby Delicate, 300 мл. , Детска грижа за тяло за деца, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло OnlyBio Baby Delicateсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: предпазва кожата от изсушаване има овлажняващ ефект добре се нанася, лесно абсорбира Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.

Ефект: подхранване, успокояване, Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: OnlyBio
Купи сега11.90 лв.14.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK