OnlyBio Baby Hypoallergenic хипоалергенен лосион за тяло за деца от раждането им 300 мл.

Купи сега16.00 лв.


OnlyBio Baby Hypoallergenic хипоалергенен лосион за тяло за деца от раждането им 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Péče o pokožku в GeGa.bg. OnlyBio Baby Hypoallergenic хипоалергенен лосион за тяло за деца от раждането им 300 мл. е произведен от OnlyBio и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.00 лв.

OnlyBio Baby Hypoallergenic, 300 мл. , Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът OnlyBio Baby Hypoallergenic осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: лесно се втрива и бързо попива хидратира и омекотява детската кожа успокоява раздразнения и зачервявания подходящиза чувствителна до алергична кожа Състав: без парфюм вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.

Ефект: успокояване, Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: OnlyBio
Купи сега16.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK