OnlyBio Baby Hypoallergenic нежен шампоан за деца от раждането им 300 мл.

Купи сега11.90 лв.14.00 лв.


OnlyBio Baby Hypoallergenic нежен шампоан за деца от раждането им 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. OnlyBio Baby Hypoallergenic нежен шампоан за деца от раждането им 300 мл. е произведен от OnlyBio и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.90 лв.

Промоционална цена на OnlyBio Baby Hypoallergenic нежен шампоан за деца от раждането им 300 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.10 лв., намален от 14.00 лв. на 11.90 лв.

OnlyBio Baby Hypoallergenic, 300 мл. , Детски шампоани за деца, Редовното миене на косата вече няма да бъде досадно задължение за вас и децата ви, а ще се превърне в приятно преживяване, при което детската коса получава най-нежната грижа. Шампоанът OnlyBio Baby Hypoallergenic помага за измиване и премахване на замърсяванията от косичката и чувствителния детски скалп, без да води до тяхното изсушаване или раздразнение. Нежно се грижи за тях и оставя косата мека и уханна. Характеристики: измива косичката не люти в очите прави косата копринено фина и здрава на вид Състав: без парфюм вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Ефект: почистване, успокояване, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: OnlyBio
Купи сега11.90 лв.14.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK