OnlyBio Hair in Balance маска за коса за нормална към суха коса 400 мл.

Купи сега13.00 лв.


OnlyBio Hair in Balance маска за коса за нормална към суха коса 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. OnlyBio Hair in Balance маска за коса за нормална към суха коса 400 мл. е произведен от OnlyBio и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.00 лв.

OnlyBio Hair in Balance, 400 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаOnlyBio Hair in Balance е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, обем на косата, подхранване, Проблем с косата: суха коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: OnlyBio
Купи сега13.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK