OnlyBio Ritualia Delight бронзиращ крем за лице за подчертаване на тена 250 мл.

Купи сега15.30 лв.18.00 лв.


OnlyBio Ritualia Delight бронзиращ крем за лице за подчертаване на тена 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. OnlyBio Ritualia Delight бронзиращ крем за лице за подчертаване на тена 250 мл. е произведен от OnlyBio и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.30 лв.

Промоционална цена на OnlyBio Ritualia Delight бронзиращ крем за лице за подчертаване на тена 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.70 лв., намален от 18.00 лв. на 15.30 лв.

OnlyBio Ritualia Delight, 250 мл. , Автобронзиращи продукти унисекс, Искате да очаровате с кожа на лицето с прелестен загар? Но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт OnlyBio Ritualia Delight придава на лицето ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да се излагате на слънце. Характеристики: осигурява на кожата естествен загорял вид прави кожата мека и гладка лесно се разтрива и отлично попива прикрива дребни несъвършенства постепенно потъмнява оттенъка на кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. След употреба старателно измийте ръцете си.

Активни вещества: бадемово масло, какаово масло, Вид тонизиращ крем: Друго, Ефект: подхранване, уеднаквяване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: OnlyBio
Купи сега15.30 лв.18.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK