OPI Nail Lacquer Down Town Los Angeles лак за нокти Graffiti Sweetie 15 мл.

Купи сега18.95 лв.22.30 лв.


OPI Nail Lacquer Down Town Los Angeles лак за нокти Graffiti Sweetie 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Nehty > Laky na nehty в GeGa.bg. OPI Nail Lacquer Down Town Los Angeles лак за нокти Graffiti Sweetie 15 мл. е произведен от Opi и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.95 лв.

Промоционална цена на OPI Nail Lacquer Down Town Los Angeles лак за нокти Graffiti Sweetie 15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.35 лв., намален от 22.30 лв. на 18.95 лв.

OPI Nail Lacquer Down Town Los Angeles, 15 мл. , лакове за нокти за жени, Прелестен маникюр като след посещение в студио за красота? Лакът за нокти OPI Nail Lacquer Down Town Los Angeles ви позволява да го оформите от удобството на собствения си дом. Покрива повърхността на ноктите с непрекъснат пласт дълготраен интензивен цвят с блестящ финиш и така ви помага да придадете на ноктите поддържан и безупречен вид. С негова помощ можете лесно да направите маникюра си по-изразителен и да подчертаете стила на облеклото си. Е, кой цвят ще заблести върху вашите нокти? Характеристики: ярък и наситен цвят удобно се нанася има дълготрайна издръжливост Начин на употреба: Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.

Ефект: бляскав, Тип лак за нокти: гел лак, Цвят: лилав

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Opi
Купи сега18.95 лв.22.30 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK