Oranjito After Tan Light Vanilla крем за лице след слънчеви бани 50 гр.

Купи сега18.90 лв.20.00 лв.


Oranjito After Tan Light Vanilla крем за лице след слънчеви бани 50 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Oranjito After Tan Light Vanilla крем за лице след слънчеви бани 50 гр. е произведен от Oranjito и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.90 лв.

Промоционална цена на Oranjito After Tan Light Vanilla крем за лице след слънчеви бани 50 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.10 лв., намален от 20.00 лв. на 18.90 лв.

Oranjito After Tan Light Vanilla, 50 гр. , Продукти за след слънце за жени, За да не страда кожата ви при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди, и след това. Продуктът със съдържание на пантенол Oranjito After Tan Light Vanilla се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, значително подпомага регенерацията и допринася за намаляване на зачервяването. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина елиминира уврежданията, причинени от слънчевите лъчи помага за регенерация на кожата удължава трайността на тена Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество върху чистото лице, което е било изложено на слънчевите лъчи. Употребявайте за лицето, шията и деколтето.

Активни вещества: алое вера, бадемово масло, бамбуково масло, витамин E, Конопено масло, С Пантенол, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Oranjito
Купи сега18.90 лв.20.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK