Oranjito Level 3 Shake двуфазов спрей за солариум 200 мл.

Купи сега20.50 лв.24.00 лв.


Oranjito Level 3 Shake двуфазов спрей за солариум 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky do solárií в GeGa.bg. Oranjito Level 3 Shake двуфазов спрей за солариум 200 мл. е произведен от Oranjito и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.50 лв.

Промоционална цена на Oranjito Level 3 Shake двуфазов спрей за солариум 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.50 лв., намален от 24.00 лв. на 20.50 лв.

Oranjito Level 3 Shake, 200 мл. , Продукти за солариум за жени, Лицето с бронзов загар изглежда страхотно, но какво да правите, ако точно сега нямате възможност или желание да прекарвате дълги часове на слънце, или в студеното време слънчевите лъчи не успяват да си пробият път? Продуктът за солариум Oranjito Level 3 Shake ще ви помогне да постигнете перфектен загар като от почивка на морето, но в солариума. Ускорява придобиването на загар, увеличава издържливостта му и същевременно придава на кожата необходимото подхранване. Характеристики: не предпазва от слънчевите лъчи предотвратява изсушаване на кожата ускорява придобиването на кафяв загар удължава загорелия вид Начин на употреба: Ползвайте само за солариум.

Активни вещества: Конопено масло, Вид опаковка: спрей, Тип кожа: суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Oranjito
Купи сега20.50 лв.24.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK