Oranjito Max. Effect Absolut лосион за солариум за ускоряване на тена 250 мл.

Купи сега40.00 лв.42.00 лв.


Oranjito Max. Effect Absolut лосион за солариум за ускоряване на тена 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky do solárií в GeGa.bg. Oranjito Max. Effect Absolut лосион за солариум за ускоряване на тена 250 мл. е произведен от Oranjito и се предлага от NOTINO.bg на цена 40.00 лв.

Промоционална цена на Oranjito Max. Effect Absolut лосион за солариум за ускоряване на тена 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.00 лв., намален от 42.00 лв. на 40.00 лв.

Oranjito Max. Effect Absolut, 250 мл. , Продукти за солариум за жени, Лицето с бронзов загар изглежда страхотно, но какво да правите, ако точно сега нямате възможност или желание да прекарвате дълги часове на слънце, или в студеното време слънчевите лъчи не успяват да си пробият път? Продуктът за солариум Oranjito Max. Effect Absolut ще ви помогне да постигнете перфектен загар като от почивка на морето, но в солариума. Ускорява придобиването на загар, увеличава издържливостта му и същевременно придава на кожата необходимото подхранване. Характеристики: предпазва от преждевременно стареене на кожата предотвратява изсушаване на кожата ускорява придобиването на кафяв загар интензивно хидратира не предпазва от слънчевите лъчи Начин на употреба: Ползвайте само за солариум.

Активни вещества: Конопено масло, Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа: смесена, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Oranjito
Купи сега40.00 лв.42.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK