Oranjito Milk and Honey Accelerator мляко за солариум с био съставки и ускорител за тен 200 мл.

Купи сега17.90 лв.20.00 лв.


Oranjito Milk and Honey Accelerator мляко за солариум с био съставки и ускорител за тен 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky do solárií в GeGa.bg. Oranjito Milk and Honey Accelerator мляко за солариум с био съставки и ускорител за тен 200 мл. е произведен от Oranjito и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.90 лв.

Промоционална цена на Oranjito Milk and Honey Accelerator мляко за солариум с био съставки и ускорител за тен 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.10 лв., намален от 20.00 лв. на 17.90 лв.

Oranjito Milk and Honey Accelerator, 200 мл. , Продукти за солариум за жени, Лицето с бронзов загар изглежда страхотно, но какво да правите, ако точно сега нямате възможност или желание да прекарвате дълги часове на слънце, или в студеното време слънчевите лъчи не успяват да си пробият път? Продуктът за солариум Oranjito Milk and Honey Accelerator ще ви помогне да постигнете перфектен загар като от почивка на морето, но в солариума. Ускорява придобиването на загар, увеличава издържливостта му и същевременно придава на кожата необходимото подхранване. Характеристики: интензивно хидратира подхранва в дълбочина удължава загорелия вид ухае приятно не предпазва от слънчевите лъчи ускорява придобиването на кафяв загар Начин на употреба: Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте. Ползвайте само за солариум.

Активни вещества: алое вера, бадемово масло, бамбуково масло, витамин E, зелен чай, какаово масло, кокосово масло, Конопено масло, С Пантенол, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Oranjito
Купи сега17.90 лв.20.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK