Organique Anti Ageing Therapy защитно масло за тяло против стареене на кожата 200 мл.

Купи сега24.73 лв.29.10 лв.


Organique Anti Ageing Therapy защитно масло за тяло против стареене на кожата 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová másla в GeGa.bg. Organique Anti Ageing Therapy защитно масло за тяло против стареене на кожата 200 мл. е произведен от Organique и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.73 лв.

Промоционална цена на Organique Anti Ageing Therapy защитно масло за тяло против стареене на кожата 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.37 лв., намален от 29.10 лв. на 24.73 лв.

Organique Anti Ageing Therapy, 200 мл. , Масла за тяло за жени, Имате усещането, че кожата ви се нуждае от по-интензивна грижа, отколкото тази, която могат да предложат млеката за тяло или кремовете? Маслото за тяло Organique Anti Ageing Therapy е идеалният избор за вас. В сравнение с обикновените кремове и млека съдържа по-малко вода, има по-гъста консистенция и така осигурява по-подхранваща и по-концентрирана грижа за тялото. Хидратира кожата в дълбочина, интензивно я подхранва и я оставя прелестно мека на допир. Освен това гали с кадифената си кремообразна текстура и гарантира дълготраен ефект. Достатъчно е да го нанесете по кожата след душ или къпане и обичайната дневна хигиена ще се превърне в изключително преживяване. Характеристики: интензивно подхранва и омекотява подобрява сухата кожа възвръща еластичността на кожата грижи се за кожата на тялото ефективно регенерира кожата Начин на употреба: Нанесете на чистата кожа по цялото тяло и масажирайте.

Активни вещества: антиоксиданти, бамбуково масло, витамин E, Ефект: anti-age, озаряване, ревитализация, Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Organique
Купи сега24.73 лв.29.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK