Organique Feel Up изглаждащ балсам без отмиване за нормална към омазняваща се коса 125 мл.

Купи сега10.56 лв.13.20 лв.


Organique Feel Up изглаждащ балсам без отмиване за нормална към омазняваща се коса 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Kondicionéry na vlasy в GeGa.bg. Organique Feel Up изглаждащ балсам без отмиване за нормална към омазняваща се коса 125 мл. е произведен от Organique и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.56 лв.

Промоционална цена на Organique Feel Up изглаждащ балсам без отмиване за нормална към омазняваща се коса 125 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.64 лв., намален от 13.20 лв. на 10.56 лв.

Organique Feel Up, 125 мл. , Балсами без отмиване за жени, За незабавната доза интензивна хидратация и подхранване на косата ви ще се погрижи балсамът без изплакване Organique Feel Up . След измиване придава на косата ви всичко, от което се нуждае. Изглажда я, връща естествения блясък и обновява цялостната структура. Подпомага регенерацията и допринася за по-лесното сресване. И всичко това лесно, бързо и без необходимост от изплакване. Просто нанесете, втрийте или срешете и красотата и здравият вид на косата ви са гарантирани. Пробвайте този балсам без изплакване и открийте лесен и бърз начин за регенерация на косата в комбинация с много други предимства. Характеристики: осигурява подхранване и регенерация косата има блясък и е гладка на допир улеснява разресването и следващото оформяне успокоява скалпа лесна и бърза употреба без измиване Състав: вегански продукт не съдържа натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат (SLS и SLES) Начин на употреба: Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.

Ефект: За лесно разресване, изглаждане на косата, регенерация, успокояване, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Organique
Купи сега10.56 лв.13.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK