Organique Feel Up шампоан за ежедневно миене на коса за нормална към омазняваща се коса 250 мл.

Купи сега12.49 лв.14.70 лв.


Organique Feel Up шампоан за ежедневно миене на коса за нормална към омазняваща се коса 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Organique Feel Up шампоан за ежедневно миене на коса за нормална към омазняваща се коса 250 мл. е произведен от Organique и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.49 лв.

Промоционална цена на Organique Feel Up шампоан за ежедневно миене на коса за нормална към омазняваща се коса 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.21 лв., намален от 14.70 лв. на 12.49 лв.

Organique Feel Up, 250 мл. , Шампоани за жени, Шампоанът Organique Feel Up ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата придава на косата фин аромат прави косата гладка успокоява скалпа Състав: вегански продукт не съдържа натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат (SLS и SLES) Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Ефект: Блясък и мекота, почистване, предпазва от външните влияния, регенерация, успокояване, Тип коса: нормална коса, Тип на скалпа: нормален скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Organique
Купи сега12.49 лв.14.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK