Oribe AirStyle Flexible Finish крем за коса за гъвкава фиксация 50 мл.

Купи сега137.70 лв.


Oribe AirStyle Flexible Finish крем за коса за гъвкава фиксация 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Hair Styling Products в GeGa.bg. Oribe AirStyle Flexible Finish крем за коса за гъвкава фиксация 50 мл. е произведен от Oribe и се предлага от NOTINO.bg на цена 137.70 лв.

Oribe AirStyle Flexible Finish, 50 мл. , Восъци за коса за жени, Идеално гладка прическа, перфектно дефинирани къдрици или по-добре бунтарско разрошване? Заложете на класиката сред стилизиращата козметика. Без значение каква прическа предпочитате, помадата за коса Oribe AirStyle Flexible Finish ще ви помогне лесно да постигнете перфектен резултат. Позволява ви да придадете на косата желаната форма, като по този начин създава стилизиране като от ръката на професионалист, но от комфорта на дома ви. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и прическата ви остава в състоянието, което сте придали, през целия ден. Изпробвайте този доказан с годините стилизиращ продукт и го оставете да подчертае прическата ви и да я поддържа фиксирана за дълго време. Характеристики: не слепва косата стяга прическата и придава текстура спомага за постигане на обгрижен вид идеален продукт за всякакъв стайлинг на косата Начин на употреба: Нанесете малко количество помада върху суха коса и оформете в желания вид.

Вид масло: масло от жожоба, масло от кайсия, Дължина на косата: дълга коса, Ефект: Блясък и мекота, обем на косата, Оформяне и текстура, Ниво на задържане: слаба фиксация

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Oribe
Купи сега137.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK