Oribe Gold Lust Dry Shampoo сух шампоан за увеличаване обема на косата 75 мл.

Купи сега62.50 лв.


Oribe Gold Lust Dry Shampoo сух шампоан за увеличаване обема на косата 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Suché šampony в GeGa.bg. Oribe Gold Lust Dry Shampoo сух шампоан за увеличаване обема на косата 75 мл. е произведен от Oribe и се предлага от NOTINO.bg на цена 62.50 лв.

Oribe Gold Lust Dry Shampoo, 75 мл. , Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Oribe Gold Lust ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина създава богат и ефирен обем освежава и изпълва с въздух идеален по време на пътуване между отделните измивания на косата Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.

Ефект: Блясък и мекота, Регулиране на излишния себум, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Oribe
Купи сега62.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK