Oribe Signature Superfine Strong Hair Spray екстра силен лак За коса 300 мл.

Купи сега73.30 лв.


Oribe Signature Superfine Strong Hair Spray екстра силен лак За коса 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Laky na vlasy в GeGa.bg. Oribe Signature Superfine Strong Hair Spray екстра силен лак За коса 300 мл. е произведен от Oribe и се предлага от NOTINO.bg на цена 73.30 лв.

Oribe Signature Superfine Strong Hair Spray, 300 мл. , Лак за коса за жени, За финалното оформяне на косата и за по-дългата издържливост на прическата ще се погрижи лакът за коса Oribe Signature Superfine Strong Hair Spray. Фиксира прическата ви за дълго време, без значение колко е сложна, и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Можете да разчитате, че всеки кичур ще остане на мястото си и ще бъде защитен от действието на външни влияния като вятър или влага. Характеристики: солидно фиксира всички типове коса и прически силна фиксация моментално придава на косата обем предпазва от UV лъчите Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.

Активни вещества: витамин B, протеин, Ниво на задържане: силна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Oribe
Купи сега73.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK