Orientana Snail Natural Hand Cream крем за ръце против пигментни петна 50 мл.

Купи сега23.00 лв.


Orientana Snail Natural Hand Cream крем за ръце против пигментни петна 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o ruce > Krémy na ruce в GeGa.bg. Orientana Snail Natural Hand Cream крем за ръце против пигментни петна 50 мл. е произведен от Orientana и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.00 лв.

Orientana Snail Natural Hand Cream, 50 мл. , Кремове за ръце за мъже, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Orientana Snail Natural Hand Cream. Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека предпазва от вредните влияния на външната среда регенерира потиска признаците на стареене на кожата Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Orientana
Купи сега23.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK