OUATE Liniment For My Baby нежна почистваща емулсия за деца от раждането им пълнител 300 мл.

Купи сега16.49 лв.19.40 лв.


OUATE Liniment For My Baby нежна почистваща емулсия за деца от раждането им пълнител 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Čištění pleti a pokožky в GeGa.bg. OUATE Liniment For My Baby нежна почистваща емулсия за деца от раждането им пълнител 300 мл. е произведен от OUATE и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.49 лв.

Промоционална цена на OUATE Liniment For My Baby нежна почистваща емулсия за деца от раждането им пълнител 300 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.91 лв., намален от 19.40 лв. на 16.49 лв.

OUATE Liniment For My Baby, 300 мл. , Почистване на детската кожа на лицето и тялото за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът OUATE Liniment For My Baby отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не води до изсушаване и не нарушава защитната бариера на кожата. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при почистване. Характеристики: хипоалергенни има успокояващ ефект отстранява всички нечистотии предназначено за деца от самото раждане омекотява и подхранва Състав: дерматологично тествано Начин на употреба: Ползвайте при необходимост. Нанесете необходимото количество от продукта и почистете кожата.

Тип кожа: за всички типове кожа, Трайност: резервен пълнител

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: OUATE
Купи сега16.49 лв.19.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK