Paddywax Accesories Candle Snuffer приспособление за загасяне на свещ

Купи сега22.30 лв.27.00 лв.


Paddywax Accesories Candle Snuffer приспособление за загасяне на свещ, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vůně do bytu > Svíčky > Zhášedla в GeGa.bg. Paddywax Accesories Candle Snuffer приспособление за загасяне на свещ е произведен от Paddywax и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.30 лв.

Промоционална цена на Paddywax Accesories Candle Snuffer приспособление за загасяне на свещ Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.70 лв., намален от 27.00 лв. на 22.30 лв.

Paddywax Accesories Candle Snuffer, Приспособление за загасяне на свещи Ароматизатори за дома, Практичното приспособление за загасяне на свещ Paddywax Accesories Candle Snuffer лесно и безопасно изгася всяка свещ и избягва ненужния дим. Веднага ще обикнете този практичен уред за любителите на свещите. Пламъкът изгасва моментално и можете да продължите спокойно да се наслаждавате на аромата, който свещта е създала в интериора. Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Paddywax
Купи сега22.30 лв.27.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK