Paese Daily Vibe Palette палитра сенки за очи 05 Denim Mood 5,5 гр.

Купи сега20.50 лв.


Paese Daily Vibe Palette палитра сенки за очи 05 Denim Mood 5,5 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Paletky > Paletky očních stínů в GeGa.bg. Paese Daily Vibe Palette палитра сенки за очи 05 Denim Mood 5,5 гр. е произведен от Paese и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.50 лв.

Paese Daily Vibe Palette, 5, 5 гр. , Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Paese Daily Vibe Palette ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: има дълготрайна издръжливост за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект добре комбиниращи се цветове Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите. За по-интензивен вид нанесете повече пластове. Може да се нанася на сухо и на мокро.

Активни вещества: кокосово масло, Цвят: бял, син, черен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Paese
Купи сега20.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK