Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula интензивно масло за тяло против стрии 125 гр.

Купи сега18.53 лв.21.80 лв.


Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula интензивно масло за тяло против стрии 125 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová másla в GeGa.bg. Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula интензивно масло за тяло против стрии 125 гр. е произведен от Palmer’s и се предлага от NOTINO.bg на цена 18.53 лв.

Промоционална цена на Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula интензивно масло за тяло против стрии 125 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.27 лв., намален от 21.80 лв. на 18.53 лв.

Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula, 125 гр. , Грижа за тялото по време на бременността и след ра за жени, Коремът ви нараства заради бременност, опитвате се да отслабнете или се подлагате на операция за намаляване на бюста? Когато и да се промени обемът на тялото ви, кожата трябва да се приспособи към тези промени и затова по нея често се появяват стрии. Продуктът Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula обаче ви помага не само да предотвратите образуването им, но и намалява видимостта на тези, които вече са се появили. Подхранва кожата, укрепва външния слой и подобрява еластичността ѝ. Съединителната тъкан е възстановена и структурата е по-устойчива на увреждане. Характеристики: благоприятно въздейства срещу стрии и белези повишава еластичността на кожата изпъва кожата хидратира и подхранва в дълбочина Начин на употреба: Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото.

Активни вещества: бамбуково масло, витамин E, Консистенция: балсам, Тип кожа: за всички типове кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Palmer’s
Купи сега18.53 лв.21.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK