Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula подсилващ крем за гърди за жени след раждане 125 гр.

Купи сега15.55 лв.18.30 лв.


Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula подсилващ крем за гърди за жени след раждане 125 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Péče o dekolt a poprsí в GeGa.bg. Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula подсилващ крем за гърди за жени след раждане 125 гр. е произведен от Palmer’s и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.55 лв.

Промоционална цена на Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula подсилващ крем за гърди за жени след раждане 125 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.75 лв., намален от 18.30 лв. на 15.55 лв.

Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula, 125 гр. , Грижа за тялото по време на бременността и след ра за жени, Кожата на шията и деколтето е тънка, склонна към прояви на стареене и често губи форма по-рано от останалите зони на лицето и тялото. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Продуктът Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula се справя със специфичните проблеми в зоната на деколтето и шията. Придава на кожата по тези места подхранване и хидратация, действа против признаците на стареене и така подобрява нейната здравина и еластичност. Благодарение на него кожата на шията и деколтето ви ще изглежда по-изпъната, гладка и цялостно подмладена. Характеристики: редуцира стрии и признаците на стареене на кожата увеличава еластичността и запазва кожата мека регенерира Начин на употреба: С редовната употреба на продукта ще увеличите неговия ефект. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Активни вещества: бамбуково масло, Ефект: подсилване, Консистенция: крем, Тип кожа: за всички типове кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Palmer’s
Купи сега15.55 лв.18.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK