Pampers Fresh Clean мокри почистващи кърпички за деца за чувствителна кожа 6x80 бр.

Купи сега21.98 лв.31.40 лв.


Pampers Fresh Clean мокри почистващи кърпички за деца за чувствителна кожа 6x80 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Čisticí ubrousky в GeGa.bg. Pampers Fresh Clean мокри почистващи кърпички за деца за чувствителна кожа 6x80 бр. е произведен от Pampers и се предлага от NOTINO.bg на цена 21.98 лв.

Промоционална цена на Pampers Fresh Clean мокри почистващи кърпички за деца за чувствителна кожа 6x80 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.42 лв., намален от 31.40 лв. на 21.98 лв.

Pampers Fresh Clean, 6x80 бр. , Детски мокри кърпички за деца, Почистващите кърпички Pampers Fresh Clean лесно, бързо и надеждно се грижат за детската кожа. Характеристики: за грижа и почистване на детската кожа успокоява раздразнените области премахва замърсяванията ухае приятно Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.

Консистенция: почистващи кърпички, Тип кожа: чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Pampers
Купи сега21.98 лв.31.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK