Payot Rituel Douceur Lait Hydratant Corps хидратиращо мляко за тяло за младежки вид 400 мл.

Виж цената


Payot Rituel Douceur Lait Hydratant Corps хидратиращо мляко за тяло за младежки вид 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová mléka в GeGa.bg. Payot Rituel Douceur Lait Hydratant Corps хидратиращо мляко за тяло за младежки вид 400 мл. е произведен от Payot и се предлага от NOTINO.bg

Payot Rituel Douceur Lait Hydratant Corps, 400 мл. , Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Payot Rituel Douceur Lait Hydratant Corpsсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява кожата видимо оздравява ефективно регенерира кожата Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.

Ефект: подсилване, Хидратация, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Payot
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK