Payot Suprême Crème Jeunesse Nuit възстановяващ нощен крем за подмладяване на кожата на лицето 50 мл.

Купи сега225.00 лв.


Payot Suprême Crème Jeunesse Nuit възстановяващ нощен крем за подмладяване на кожата на лицето 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Payot Suprême Crème Jeunesse Nuit възстановяващ нощен крем за подмладяване на кожата на лицето 50 мл. е произведен от Payot и се предлага от NOTINO.bg на цена 225.00 лв.

Payot Suprême Crème Jeunesse Nuit, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Искате да запазите младежкия вид възможно най-дълго? Изключително подходящ като основа за редовната ви козметична рутина е кремът за лице Payot Suprême Crème Jeunesse Nuit. Помага ви в битката против признаците на стареене, забавя появата и задълбочаването на бръчките и не на последно място подобрява еластичността, здравината и плътността на кожата. Едновременно с това се грижи за подхранването и хидратацията, от които кожата на лицето има нужда, за да остане свежа, гладка и гъвкава. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната интензивно хидратира намалява бръчките и предотвратява появята им уеднаквява тона на кожата създават бариера, която предпазва кожата от външни влияния Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.

Активни вещества: витамин С, хиалуронова киселина, Ефект: anti-age, възстановяване на плътността, озаряване, подсилване, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Payot
Купи сега225.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK