Perricone MD No Makeup Lipstick тониращ балсам за устни SPF 15 цвят Rose 4.2 гр.

Купи сега74.00 лв.


Perricone MD No Makeup Lipstick тониращ балсам за устни SPF 15 цвят Rose 4.2 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Balzámy na rty в GeGa.bg. Perricone MD No Makeup Lipstick тониращ балсам за устни SPF 15 цвят Rose 4.2 гр. е произведен от Perricone MD и се предлага от NOTINO.bg на цена 74.00 лв.

Perricone MD No Makeup Lipstick, 4, 2 гр. , балсами за устни за жени, Зоната около устните има своите особености. Това, например, е едно от местата, където най-често се проявяват признаци както на стареене, така и на раздразнение. Затова грижата Perricone MD No Makeup Lipstick е разработена така, че да покрива специфичните нужди на деликатната кожа в тази зона. Хидратира, предотвратява нежеланото изсушаване и подпомага здравия вид на кожата около устните. Така вие си гарантирате, че усмивката ви ще бъде още по-красива. Характеристики: придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранване предпазва от слънчевите лъчи прави устните еластични и кадифено фини Начин на употреба: Нанесете маската на чисти и сухи устни и оставете да подейства. После я свалете.

Консистенция: балсам, Слънцезащита: без SPF

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Perricone MD
Купи сега74.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK