Perspirex Original високоефективен антиперспирант рол-он с ефект от 3 до 5 дни 20 мл.

Купи сега22.80 лв.


Perspirex Original високоефективен антиперспирант рол-он с ефект от 3 до 5 дни 20 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Deodoranty a antiperspiranty > Antiperspiranty в GeGa.bg. Perspirex Original високоефективен антиперспирант рол-он с ефект от 3 до 5 дни 20 мл. е произведен от Perspirex и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.80 лв.

Perspirex Original, 20 мл. , Aнтиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Perspirex Original предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.

Вид опаковка: рол он, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Perspirex
Купи сега22.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK