Peter Thomas Roth Instant FIRMx Lip Filler Система за уплътняване на устни 10 мл.

Купи сега38.42 лв.45.20 лв.


Peter Thomas Roth Instant FIRMx Lip Filler Система за уплътняване на устни 10 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Lesky na rty в GeGa.bg. Peter Thomas Roth Instant FIRMx Lip Filler Система за уплътняване на устни 10 мл. е произведен от Peter Thomas Roth и се предлага от NOTINO.bg на цена 38.42 лв.

Промоционална цена на Peter Thomas Roth Instant FIRMx Lip Filler Система за уплътняване на устни 10 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.78 лв., намален от 45.20 лв. на 38.42 лв.

Peter Thomas Roth Instant FIRMx Lip Filler, 10 мл. , Гланц за устни за жени, Сега можете да се радвате на красиви и сочни устни само за миг благодарение на съчетанието от действието на декоративната козметика и козметиката за грижа. Именно тази комбинация се крие в маслото за устни Peter Thomas Roth Instant FIRMx Lip Filler, което в една стъпка предлага както незабавно разкрасяване, така и достатъчна грижа. Не само покрива устните с гланциран слой, изглажда ги и изравнява повърхността им, но ги глези и им носи дълготрайно усещане за комфорт. Интензивно ги подхранва, придава им влажен вид и предотвратява видимата сухота, нарушаваща безупречния грим. Съдържащите се ценни масла и витамини оставят устните перфектно защитени, подхранени, меки… накратко, готови за целувки! Характеристики: придава по-голям обем на устните хидратира и омекотява устните дълготраен ефект леко оцветява устните Състав: хиалуронова киселина – привлича към себе си голямо количество вода и интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете най-напред в средата на горната устна и после продължете по контура в посока към ъгълчетата. След това запълнете и долната устна. За по-интензивен вид нанесете повече пластове.

Ефект: с увеличаващ ефект, Слънцезащита: без SPF, Цвят: розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Peter Thomas Roth
Купи сега38.42 лв.45.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK