Peter Thomas Roth Peptide 21 Amino Acid ексфолиращи възглавнички за изглаждане на кожата и минимизиране на порите 60 бр.

Купи сега77.70 лв.111.00 лв.


Peter Thomas Roth Peptide 21 Amino Acid ексфолиращи възглавнички за изглаждане на кожата и минимизиране на порите 60 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čisticí peelingy в GeGa.bg. Peter Thomas Roth Peptide 21 Amino Acid ексфолиращи възглавнички за изглаждане на кожата и минимизиране на порите 60 бр. е произведен от Peter Thomas Roth и се предлага от NOTINO.bg на цена 77.70 лв.

Промоционална цена на Peter Thomas Roth Peptide 21 Amino Acid ексфолиращи възглавнички за изглаждане на кожата и минимизиране на порите 60 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 33.30 лв., намален от 111.00 лв. на 77.70 лв.

Peter Thomas Roth Peptide 21 Amino Acid, 60 бр. , Почистване на кожата за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Peter Thomas Roth Peptide 21 Amino Acid ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки изглажда и омекотява кожата затваря разширените пори озарява и уеднаквява кожата редуцира несъвършенствата на кожата Начин на употреба: Ползвайте по 1–3 пъти седмично.

Активни вещества: AHA киселини, витамин E, зелен чай, лайка, пептиди, салицилова киселина, Ефект: ексфолиране, минимизиране на порите, озаряване, почистване, уеднаквяване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Peter Thomas Roth
Купи сега77.70 лв.111.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK