Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Glow Serum хиалуронов серум за озаряване на лицето 30 мл.

Купи сега81.51 лв.95.90 лв.


Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Glow Serum хиалуронов серум за озаряване на лицето 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Glow Serum хиалуронов серум за озаряване на лицето 30 мл. е произведен от Peter Thomas Roth и се предлага от NOTINO.bg на цена 81.51 лв.

Промоционална цена на Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Glow Serum хиалуронов серум за озаряване на лицето 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 14.39 лв., намален от 95.90 лв. на 81.51 лв.

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Glow Serum, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: укрепва контурите на лицето придава на лицето стегнатост възстановява еластичността на кожата ефективно хидратира и подхранва действа срещу несъвършенства Начин на употреба: Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно. Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите. Избягвайте пряк контакт с очите.

Активни вещества: серамиди, хиалуронова киселина, Ефект: озаряване, подхранване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : нормална

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Peter Thomas Roth
Купи сега81.51 лв.95.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK