Petit Collage Organic Blankie Bear играчка за заспиване

Купи сега26.20 лв.


Petit Collage Organic Blankie Bear играчка за заспиване, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dětský spánek > Dětské deky в GeGa.bg. Petit Collage Organic Blankie Bear играчка за заспиване е произведен от Petit Collage и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.20 лв.

Petit Collage Organic Blankie Bear, Играчки за заспиване за деца, Всяко бебе се нуждае от топлина и комфорт, за да се чувства добре. Одеялото Petit Collage Organic Blankie _Bear осигурява и двете, затова си струва винаги да бъде под ръка. Може да се използва в количката и у дома в креватчето, стилно е, приятно на допир и толкова сладко! Характеристики: улеснява заспиването на бебето придава на детето усещане за безопасност благодарение на практичната форма играчката лесно се хваща приятна играчка за гушкане и помощник за кошарката продуктът е подходящ за деца от раждането меко и нежно на допир подходящо за успокояване с гушкане качествен материал подходящо за подарък Състав: 100% памук

Цвят: син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Petit Collage
Купи сега26.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK