Petit Collage Teether Monkey гризалка 1 бр.

Купи сега20.60 лв.31.80 лв.


Petit Collage Teether Monkey гризалка 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Kousátka в GeGa.bg. Petit Collage Teether Monkey гризалка 1 бр. е произведен от Petit Collage и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.60 лв.

Промоционална цена на Petit Collage Teether Monkey гризалка 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.20 лв., намален от 31.80 лв. на 20.60 лв.

Petit Collage Teether Monkey, 1 бр. , Гризалки за деца, Не само играчка, която забавлява децата, но и помощно средство за масажиране на венците и успокояване на болката от растежа на зъбките. Това е гризалката Petit Collage Teether Monkey със закачлив дизайн, която е удобна за хващане и от малките детски ръчички. Характеристики: продуктът е удобен за държане в малките детски ръчички гризалката е лека подходящо за пътуване допринася за облекчаване на болките във венците по време на растежа на зъбите

Цвят: кафяв, оранжев

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Petit Collage
Купи сега20.60 лв.31.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK