Philips Avent VIA SCF618/10 контейнери за съхранение на храни 10x180 мл.

Виж цената


Philips Avent VIA SCF618/10 контейнери за съхранение на храни 10x180 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Kojení > Uchování mateřského mléka в GeGa.bg. Philips Avent VIA SCF618/10 контейнери за съхранение на храни 10x180 мл. е произведен от Philips Avent и се предлага от NOTINO.bg

Philips Avent VIA SCF618/10, 10x180 мл. , Съхранение на кърма за жени, Съхранявайте безопасно изцедената кърма за по-късно. Ще ви помогне продуктът Philips Avent VIA SCF618/10. Той гарантира, че ще имате мляко под ръка, когато ви потрябва. Характеристики: за лесно съхраняване на млякото във фризер или в хладилник безопасно закопчаване за незабавна употреба може да се стерилизира подходящо за микровълнова фурна Начин на употреба: Съхранявайте изцедената кърма в съда в хладилник или фризер. За затопляне на кърмата можете да поставите съда в микровълновата фурна.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Philips Avent
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK