Physicians Formula Matte Monoi Butter палитра сенки за очи с матиращ ефект цвят Blushed Nudes 3,4 гр.

Купи сега15.20 лв.19.00 лв.


Physicians Formula Matte Monoi Butter палитра сенки за очи с матиращ ефект цвят Blushed Nudes 3,4 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Physicians Formula Matte Monoi Butter палитра сенки за очи с матиращ ефект цвят Blushed Nudes 3,4 гр. е произведен от Physicians Formula и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.20 лв.

Промоционална цена на Physicians Formula Matte Monoi Butter палитра сенки за очи с матиращ ефект цвят Blushed Nudes 3,4 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.80 лв., намален от 19.00 лв. на 15.20 лв.

Physicians Formula Matte Monoi Butter, 3, 4 гр. , Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Physicians Formula Matte Monoi Butter ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: матова текстура при прилагане не прави прах лесно се разнася създава естествен грим на очите добре комбиниращи се цветове Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Активни вещества: бамбуково масло, Ефект: дълготраен, матов, хидратираща, Цвят: безцветен, бял, кафяв, сив

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Physicians Formula
Купи сега15.20 лв.19.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK