Physicians Formula Mineral Wear® Diamond Filler червило на устните и бузите цвят Brilliant Peach 7,3 мл.

Купи сега20.16 лв.22.40 лв.


Physicians Formula Mineral Wear® Diamond Filler червило на устните и бузите цвят Brilliant Peach 7,3 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Balzámy na rty в GeGa.bg. Physicians Formula Mineral Wear® Diamond Filler червило на устните и бузите цвят Brilliant Peach 7,3 мл. е произведен от Physicians Formula и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.16 лв.

Промоционална цена на Physicians Formula Mineral Wear® Diamond Filler червило на устните и бузите цвят Brilliant Peach 7,3 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.24 лв., намален от 22.40 лв. на 20.16 лв.

Physicians Formula Mineral Wear® Diamond Filler, 7, 3 мл. , балсами за устни за жени, И вие ли имате слабост към продукти, които се справят с няколко задачи наведнъж? Значи ще бъдете впечатлени от мултифункционалния грим Physicians Formula Mineral Wear® Diamond Filler. Защото той се грижи не само за цветното тониране и изразителност на устните, но и като руж подчертава естествената красота на бузите ви. Обгръща ги в деликатен цветен оттенък, за да придобият свеж, здрав вид, подобен на естествената руменина. Благодарение на своята мултифункционалност ще ви бъде невероятно полезен при пътуване и винаги, когато искате да спестите място в дамската чанта или козметичната чантичка. Красивото гримиране на устните и бузите никога не е било толкова лесно. Характеристики: чрез напластяване може да се увеличи интензивността на грима придава ефект на по-пълни устни изглажда устните и линиите около устните има приятно фина, лека текстура създава естествена руменина лесно се използва Състав: вегански продукт без талк Начин на употреба: Нанесете по кожата на лицето с помощта на четка, гъбичка или с пръсти. Оставете да засъхне. Можете да нанасяте по лицето, клепачите и устните.

Активни вещества: витамин E, Слънцезащита: без SPF, Цвят: розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Physicians Formula
Купи сега20.16 лв.22.40 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK