Physicians Formula Murumuru Butter грижеща се спирала за обем цвят Black 10 мл.

Купи сега15.28 лв.19.10 лв.


Physicians Formula Murumuru Butter грижеща се спирала за обем цвят Black 10 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Řasenky в GeGa.bg. Physicians Formula Murumuru Butter грижеща се спирала за обем цвят Black 10 мл. е произведен от Physicians Formula и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.28 лв.

Промоционална цена на Physicians Formula Murumuru Butter грижеща се спирала за обем цвят Black 10 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.82 лв., намален от 19.10 лв. на 15.28 лв.

Physicians Formula Murumuru Butter, 10 мл. , Спирали за жени, Спиралата Physicians Formula Murumuru Butter придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите подхранва и възстановява миглите има интензивен цвят грижи се за миглите и ги подсилва Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.

Активни вещества: кератин, Вид спирала:  удължаваща, за обем, Цвят: черен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Physicians Formula
Купи сега15.28 лв.19.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK